Бруней Даруссалам

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Бруней Даруссалам

Имоти за продажба в Бруней Дарусалам

Бруней или султанатът на Бруней, официално наричан Нагара Бруней Дарусалам, е малка нация, разположена на остров Борнео, разделена на две части. Граничи с Малайзия и изглед към Южнокитайско море. Известен е със своите плажове и тропически гори, повечето от които са част от защитени резервати, характеризиращи се с голямо биологично разнообразие. Столицата, Бандар Сери Бегаван, е дом на разкошната джамия на Джам'Аср Хасанил Болкиа, с нейните 29 златни купола. Великолепният дворец на столицата Истана Нурул Иман е резиденция на настоящия султан от Бруней. С изключение на брега, обърнат към Южнокитайско море, той граничи изцяло с Малайзия.

Средната покупна цена на имоти за продажба в Бруней падна с 11% на годишна база, според ценови индекс, публикуван от Валутната власт Бруней Дарусалам (AMBD).

Днес централната банка пусна първия си индекс на цените на жилищните имоти (RPPI), който оценява условията на пазара на недвижими имоти и проследява промените в средната цена на жилищните имоти във всичките четири области.

AMBD твърди, че индексът на цената на имотите за продажба в Бруней ще измерва достъпността на собствеността на жилища в Бруней и може да служи и като макроикономически показател за икономически растеж и финансова стабилност.

Повечето от сделките за имоти за продажба в Бруней са еднофамилни домове (51%), следвани от терасови къщи (22%), къщи с тераси (16%), апартаменти (7%) и земя (4%).

Проучване, проведено от Университета в Бруней Дарусалам миналата година, установи, че семейните отношения и политиките за обществено жилище са повлияли значително моделите на закупуване на имоти за продажба в Бруней.

Бруней има уникален пазар на недвижими имоти поради наличието на мащабна оферта за обществено жилище за гражданите.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 3313

За продажба Двустаен, Бруней Даруссалам, Bandar Seri Begawan, Bandar Seri Begawan, center

1,838,452.00BGN
За продажба
Двустаен

100 m²
Лилиум Гардън Гардър се изправи и се вмъкна в болницата, за да се измъкне от спалнята. Точно той се ориентира в 7 луксозни блокчета, които са най-добр...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB